Hardware-Work-Tools
elektriker
Modern House
Rørlegger
Technicians at Work
Wooden Home Innramming
 

OM ECON

Ditt valg av samarbeidspartner får praktiske og økonomiske virkninger i lang tid fremover. Solid erfaring og fagkunnskap er en rettesnor for alt vi foretar oss. Derfor gir vi deg kvalifisert veiledning gjennom hele prosjektet og trygghet for at alle krav til kvalitet, funksjon og langsiktig økonomi ivaretas. ECON er en miljøbevisst bedrift som aktivt jobber med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø. 

Vi har en god dialog med alle våre kunder, fra første møte til ferdigstillelse av gjeldende prosjekt. Kombinert med dette har vi en grunnfestet yrkesstolthet som sørger for at vi leverer den gode reisen for kunden gjennom hele prosjektet.

 

Vårt mål er å levere kvalitet i alle ledd og gjennomføre alle våre prosjekter, uansett størrelse, på en trygg, forskriftsmessig og lønnsom måte. Econ er registrert i StartBANK  – et felles leverandørregister opprettet av Byggenæringens landsforening som skal sikre at alle konkurrerer på like vilkår og for å unngå useriøse aktører.

MEDLEM AV:

 

TJENESTER

  ELEKTRIKER - RØRLEGGER - TØMRER - MONTERING - PROSJEKTERING

Ønsker du å bygge på huset eller hytta? Vi kan hjelpe dere med hele prosessen og tilpasse stilen til det eksisterende.

Vi har kompetanse i alle fagene (graver, rørlegger, elektriker, flislegger etc.) - så her trenger dere bare å forholde dere til oss.

Vi utfører hus og hytte fra grunnmur til nøkkelen står i døren. Ved å velge oss kan du føle deg trygg på at jobben blir utført som avtalt!

Montering er mye mer enn riktig skrue på riktig sted. For å finne de optimale løsningene vil det ofte være behov for noen som behersker bygging og tilpasning av ulike materialer.

Alt du behøver å gjøre, er å se at det hele tar form. Moderne håndverkere er vant til å fordele og samkjøre oppgaver slik at sluttproduktet blir det best tenkelige, og i slike sammenhenger er snekkere fra Econ en essensiell brikke i nettopp ditt prosjekt.

Vi restaurerer eller bygger ditt nye bad. Her kreves det godt samarbeide mellom de forskjellige fagene. Noe vi har god erfaring med. Vi tar alt fra rivingen til ferdig bad. Vi kan hjelpe til med valg av løsninger, tegning og flisvalg.

Vi i Econ tar hvert oppdrag seriøst og utfører alt fra små til store prosjekter.

Econ tilbyr prosjektering av hele verdikjeden fra idéutvikling og design til levering og implementering.

For å kvalitetssikre prosessen utarbeider vi tekniske tegninger og arbeidsbeskrivelser til håndverkerne. Våre dyktige prosjektledere følger opp alle impliserte parter, og passer på at alt kommer når det skal. Når produktet er vel i havn, kvalitetssikrer vi leveransen og sørger for at en detaljert FDV (forvaltning, drift og vedlikehold) blir utarbeidet.

 

Trenger du umiddelbart hjelp? Vi har dyktige samarbeidspartnere som er på vakt 24 timer i døgnet. De kan tilby elektriker på dagen, 7 dager i uken, 365 dager i året. 

Trenger du hjelp til installasjon av varmekabler, stikkontakter eller nytt sikringsskap? Våre dyktige samarbeidspartnere hjelper deg.

Har du elbil og lader den på vanlig stikkontakt? Dette er brannfarlig og din forsikring dekker ikke eventuelle skader! kontakt oss i dag slik at våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med en trygg og god lading av din elbil. 

Har du hatt eltilsynet på besøk og trenger å utbedre en eller flere punkter i egen bolig? – Våre samarbeidspartnere utbedrer feilene og rapporterer tilbake til tilsynet.

Vi utfører arbeid og vedlikehold av rørsystemer som avløp, sluk, armatur, kraner m.m. Vi gjør også vedlikehold av fyringsanlegg og beredere.  Serviceavtaler kan inngås med f.eks. borettslag, bedrifter og gårdeiere.

Vi utfører planlagte reparasjoner eller løser uventede problemer som oppstår og trenger rask utbedring for å hindre vannskader og andre ulemper. Dersom du har lekkasje og du trenger rørlegger utenfor normal åpningstid kan vi kontaktes 24/7 på tlf 47 46 68 10.

TV-kontroll utføres av avløpsrør, fra diameter på 75 millimeter og oppover. Ved mindre rør kan det bestilles spesielt – minstemål er da 32 millimeter.

Vi utfører graving for reparasjoner eller omlegg av vann og avløpsrør med tilhørende installasjoner, som f.eks. kummer, gårdssluk, etc., samt rehablitering av vann og avløpsledninger. Vi har også bred kompetanse med tining av vann- og avløpsrør.

SAMARBEIDSPARTNERE

 

KONTAKT

Solheimsveien 62 (Oppgang A, 3 etg), 1473 Lørenskog

40 88 27 52

 

© Copyright 2020 | Alle rettigheter reservert | ORG.NR: 912 051 536

Wooden Home Innramming